erpopen whitepaper downloaden

Wolplein

Een Europese webshop gekoppeld aan Odoo

Wolplein

Wolplein.nl

Breien en Haken begint bij Wolplein.nl. Dé voordelige webwinkel met ruim 6000 soorten wol, garen, haakkatoen, naalden, breipatronen. De historie van deze webwinkel begint vanuit een fysieke winkel. Wolplein is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met circa 35 medewerkers. 

Flexibele, web gebaseerde business software

Sinds de lancering van wolplein.nl is de zoektocht begonnen naar flexibele, web gebaseerde business software die vanuit inkoop, verkoop, voorraad ook de financiële administratie ondersteunt. In de eerste instantie werd Exact Online aangekocht. In de praktijk bleek deze oplossing enkel voor inkoop te werken. Een voorraadsysteem dat gekoppeld kon worden met Wolplein.nl was een vereiste.

Koppeling met Magento

ERP|OPEN introduceerde Odoo bij Wolplein.nl, een ERP oplossing die zich eenvoudig laat koppelen aan Magento. Dankzij deze koppeling houdt Wolplein.nl het overzicht in orders, klanten en voorraad. Of het nu gaat over het tonen van een catalogus, het registreren van voorraden of prijsafspraken doorvoeren, dankzij de Odoo - Magento-koppeling worden continu gegevens uitgewisseld tussen de verschillende systemen.

Wolplein maakt gebruik van de volgende Odoo apps

Magento
&
Odoo

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Label
ERP