erpopen whitepaper downloaden

Odoo wereldwijd actief

Inmiddels meer dan 2 miljoen actieve gebruikers

Wat doen wij

Odoo Advies

Is Odoo geschikt voor uw onderneming?
Onze consultants geven u altijd een eerlijk en helder advies. De consultants van ERP|OPEN begeleiden u in het maken van een weloverwogen keuze afgestemd op uw organisatie. Wilt u verder kijken dan het standaard aanbod? Wij richten uw ERP omgeving in zoals u dat graag ziet. ERP|OPEN maakt gebruik van Odoo versie 11 , deze is beschikbaar in de App Store en maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen en thema's.

Odoo Implementatie

100% geslaagde implementaties

Of het nu om een enkele functie of een volledig traject gaat, ERP|OPEN streeft naar 100% geslaagde implementaties. Verbetering in de bedrijfsvoering vereist een beheerste verandering. Van de inrichting van een nieuwe omgeving, het overzetten van data, de training van gebruikers tot de uiteindelijke livegang, wij zorgen voor een soepele implementatie.

Odoo Beheer

Ondersteuning en support 

ERP|OPEN biedt diverse mogelijkheden voor ondersteuning en support. Wij hanteren geen standaard contracten maar kijken wat u nodig heeft. Ook voor hosting hebben wij reeds veel ervaringen met partners om u een goed alternatief te bieden. Een stabiele omgeving met de juiste performance draagt bij aan een prettige werkomgeving. Onze experts staan voor u klaar.

Odoo Hosting

Een veilige en betrouwbare Odoo omgeving

Wij bieden de mogelijkheid om uw hosting aan ons uit te besteden. Voordelen hiervan zijn: één aanspreekpunt, een kritisch beveiligde omgeving waar uw data veilig gebackuped wordt én lage instapkosten voor een eigen virtuele omgeving. Al vanaf € 5,- per dag werkt u vanuit een zeer beveiligde, stabiele en snelle omgeving. 

Odoo Standaard software

Eén totaalpakket 

Het standaardsoftware pakket van Odoo integreert al uw belangrijke bedrijfsfuncties in één totaalpakket. Odoo biedt een volwaardige oplossing voor ERP en meer. Door continue ontwikkeling van zeer specialistische onderdelen is deze open source software uitgegroeid tot de meest veelzijdig toepasbare en tegelijk gespecialiseerde oplossing. Alle belangrijke bedrijfsfuncties geïntegreerd in één totaalpakket. Het resultaat: grotere efficiëntie en kostenbesparing.

Odoo Maatwerk

Zoveel mensen, zoveel wensen

Complexe bedrijfsprocessen? Specifieke wensen? Een compleet eigen ontwerp? Of behoefte aan extra functionaliteit? ERP|OPEN levert naast een uitgebreid pakket aan standaard toepassingen ook maatwerk. Precies toegesneden op uw organisatie. We gebruiken Odoo als basisapplicatie en bouwen specifieke functionaliteit als een aparte module.

Odoo Data en-of softwaremigratie

Een soepele migratie 

Wij zorgen voor een snelle en geruisloze migratie naar een nieuwe werkomgeving. Elke organisatie, groot of klein, krijgt te maken met ICT-migaties. Is uw softwaresysteem verouderd omdat u toe bent aan meer functionaliteiten? Wilt u nieuwe applicaties gebruiken, kosten besparen of verschillende ICT omgevingen samenvoegen? ERP|OPEN helpt u met een heldere aanpak om slim en snel te migreren.