Odoo & Standaard business intelligence van iqbs

VluchtelingenWerk

Kiezen voor Odoo op basis van integratie,
gebruikersgemak en onderhoudbaarheid

VluchtelingenWerk

VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland. Vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving. Door de enorme groei in vluchtelingen van de afgelopen jaren is VluchtelingenWerk zelf inmiddels uitgegroeid tot ruim 1.000 professionals en 14.000 vrijwilligers.

Hardware & software vanuit één locatie

VluchtelingenWerk bestaat sinds 1979. In dat jaar fuseerde een groot aantal kerkelijke, maatschappelijke en politieke organisaties voor vluchtelingenopvang en werd VluchtelingenWerk Nederland opgericht. Waar bij de start honderden organisaties actief waren loopt er al decennia een fusieproces wat ertoe zal leiden dat er medio 2017 nog 5 zelfstandige regionale stichtingen en een landelijk bureau de vereniging vormen. Het landelijk bureau faciliteert de regionale stichtingen onder andere met ICT-infrastructuur.

Integratie en gebruikersgemak

Sinds een aantal jaar is één van de regio’s werkzaam met Odoo voor de ondersteunende administratie (o.a. financiële administratie, HR-processen en timesheets). De andere regio's hebben recentelijk ook voor een geïntegreerde bedrijfsvoering en informatievoorziening gekozen op basis van Odoo Integratie, gebruikersgemak en onderhoudbaarheid zijn een aantal overwegingen geweest in deze keuze.

De vraag aan ERP|OPEN

ERP|OPEN is gevraagd de jarenlange ervaringen en expertise in Odoo in te zetten om mee te denken in de verschillende inrichtingscenario’s, opleiding en training van medewerkers en mee te werken aan de regionale uitrol. Op structurele basis bieden onze consultants de juiste begeleiding voor een succesvolle implementatie.

Odoo modules

De flexibiliteit van Odoo is iets waar VluchtelingenWerk voor is gevallen. De manier waarop elk denkbare module in één omgeving geïntegreerd wordt, maakt het dat Odoo anders is. Bovendien kan er per module verder gebouwd worden aan een passende omgeving.

Op weg naar een succesvolle toekomst!

ERP|OPEN helpt organisaties toekomstbestendig te zijn. Dit doen we door bedrijfsprocessen te optimaliseren en te ondersteunen met slimme software. Wij weten niet hoe de toekomst van uw organisatie eruitziet, maar wel hoe u daar kunt komen.

Wij zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het oplossen van complexe vraagstukken rondom businessmodellen, bedrijfsprocessen, - automatisering en implementatie en wij bieden oplossingen waarmee u in de praktijk kunt werken.

Is Odoo ook geschikt voor uw organisatie?

Als Odoo Gold Partner haalt ERP|OPEN het maximale uit Odoo. Nieuwsgierig of Odoo ook geschikt is voor uw organisatie? Ons specialistisch team helpt u graag verder.

Download het ERP|OPEN Whitepaper

ERP|OPEN
Factsheet

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Label
ERP