erpopen whitepaper downloaden

JOIN THE TEAM

Kom ons team versterken

ERP|OPEN werkt!

Groei is voor ons van grote betekenis. Onze opmerkelijke oplossingen genereren groei bij onze klanten. Ondertussen blijven wij onszelf ook verder ontwikkelen. Is voor jou stilstaan ook achteruitgaan? Dan is een carrière bij ERP|OPEN iets voor jou! Ben je ervaren, experimenteel en energiek? Check dan de huidige vacatures. En blijf dit doen, want wij hebben voortdurend mensen nodig. Een open sollicitatie is natuurlijk ook van harte welkom.

Python ontwikkelaar voor het ERP-product Odoo

ERP|OPEN zoekt een ontwikkelaar die het uitdagend vindt om in het ERP-pakket Odoo technische oplossingen te realiseren en verbeteren.
Bekijk deze vacature

Senior ERP consultant

ERP|OPEN zoekt een consultant die het uitdagend vindt om in het ERP-pakket Odoo technische oplossingen te realiseren en verbeteren.
Bekijk deze vacature

Wat wij bieden:

Het nieuwe werken

Wij werken niet van 9 tot 5, maar juist op momenten waar jij je het prettigst bij voelt. Wij hanteren flexibele werktijden en bieden mogelijkheden om thuis te werken.

Goede voorwaarden

Wij bieden de juiste ingrediënten voor een leuke baan; marktconform(-plus) salaris, een ruim aantal vakantiedagen, solide pensioen en gezellig, goed verzorgde lunches.

Direct aan de slag

Ben je net afgestudeerd of op zoek naar een stage? Bij ons kun je vanaf de eerste dag aan de slag met leuke en uitdagende projecten. 

Ontime payment

Je mag deelnemen aan conferenties, events en onze eigen seminars. Ook maken we een persoonlijk carrièreplan. Bijvoorbeeld een mentorschap door een senior Odoo consultant.

Leuke collega's

Wij zijn een team van enthousiaste collega's. Je zal deel uitmaken van kleine projectteams en je collega's zijn net als jij expert op hun vakgebied.

De koffie staat klaar

Misschien zijn wij een match! Stuur ons je CV dan en drinken we samen een kop koffie.