erpopen whitepaper downloaden

Odoo Online 2015 Summer Release

Meer apps, functies en verbeteringen

Blog

Meer apps, functies en verbeteringen

Minder dan een jaar na de release van Odoo versie 8 en een paar weken nadat Odoo versie 9 werd geïntroduceerd bij het grote publiek, kondigt Odoo de Online 2015 Summer Release aan. De meer dan 100 verbeteringen die in versie 8 zijn aangebracht dragen bij aan een grotere gebruiksvriendelijkheid en de inzet van  nieuwe functionaliteiten. De release in per direct beschikbaar voor nieuwe gebruikers van Odoo Online (op Odoo.com) en zal snel beschikbaar worden gemaakt voor bestaande Odoo gebruikers. 

Verbeteringen 2015 Odoo Summer Release

CMS & eCommerce

De nieuwe versie van Odoo zorgt voor nog meer flexibiliteit en gebruiksgemak in de Website en eCommerce bouwer. Het is vanaf nu mogelijk meerdere versies van je website te maken en deze te testen om de beste versie te behouden, een proces genaamd A/B Testing. Ook zijn er nieuwe bouwblokken geïntegreerd die alle soorten content een plek geven. 
Afbeelding

Point Of Sale

Maak in deze Summer Release kennis met het POS Restaurant, een nieuwe interface speciaal ontworpen voor restaurants. Deze interface bevat vele functies die u nieuwe mogelijkheden geven bij het plaatsen van bestellingen en het printen van de rekening. Nieuwe functies als het opsplitsen van de rekening, het toevoegen van een fooi en het integreren van klanten loyaliteitssystemen zorgen ervoor dat u uw gasten eenvoudig in de watten legt.
Afbeelding

Marketing

De Link Tracker maakt het mogelijk om uw website bezoekers content te laten delen. Tevens biedt deze functie de mogelijkheid URLs in te korten en de klikken die hier op binnenkomen te meten en in kaart te brengen. 

Andere nieuwe functies

 • Accounting
  Houdt uw bankrekening(en) nauwkeurig in de gaten met een nieuwe, simpele tool om uw bankafschriften op een simpele en snelle manier te importeren.
 • LiveChat
  Kom eenvoudig in contact met je klanten via een speciale LiveChat. Maaak gebruik van voorgeprogrammeerde antwoorden en maak gesprekken levendig met emoticons. 
 • Ratings
  Stel klanttevredenheid als prioriteit zonder er veel tijd en geld aan te besteden. In de nieuwe versie van Odoo kunt u gebruik maken van een simpel beoordelingssysteem voor uw klanten.
 • Aanpassingen voor een betere gebruiksvriendelijkheid 
  Aan de slag gaan met Odoo is vanaf nu nog eenvoudiger. Maak gebruik van de help-functie  en ontvang slimme tips over het gebruik van apps en modules.

Ontdek de nieuwe app 'Slides'

Deel video’s, presentaties en documenten direct op uw website. De uitgebreide privacy instellingen stellen u in staat te bepalen of u deze kennis binnen of buiten uw bedrijf publiceert. 
Afbeelding
Een overzicht van alle verteringen vindt u hier