erpopen whitepaper downloaden

Kopu

Van de oudste naar de nieuwste versie Odoo!

Kopu

Kopu

Kopu.nl is het gespecialiseerde warenhuis voor al je huis- en tuinlinnen. Het assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt dagelijks uitgebreid. Ook komen er maandelijks nieuwe categorieën bij. De collectie bestaat uit producten van vooraanstaande merken als, Cinderella, Beddinghouse, Madison, Damai en Designers Guild. 

Odoo migratie

Kopu.nl was één van de allereerste Odoo gebruikers. Toen Kopu het advies van ERP|OPEN betrok bij de volgende fase in hun automatisering, werkte men nog op versie 5. De financiële administratie, inkoop en verkoop vonden plaats in deze versie. Odoo kent inmiddels versie 9 en derhalve onstond de noodzaak een migratie te overwegen.

Een nieuw begin

Aangezien er zoveel verbeteringen zijn doorgevoerd in de laatste versie van Odoo is een migratie niet de beste optie. Het advies van ERP|OPEN is geweest, om blanco in de laatste versie van Odoo te beginnen en de data te migreren die noodzakelijk is. 

Diverse webshops gekoppeld aan Odoo

Kopu.nl is een overkoepeling van diverse webshops die allemaal met Odoo communiceren. De reeds ontwikkelde applicatie hiervoor moest uiteraard opnieuw beoordeeld worden. Eén van de technische consultants heeft deze koppeling samen met Kopu beoordeeld en waar nodig aanpassingen doorgevoerd.

Brede inzet van Odoo

Door een recente versie van Odoo heeft Kopu zich in staat gesteld de organisatie mee te laten groeien. ERP|OPEN heeft het advies uitgebracht Odoo nog breder in te zetten. Barcode, marketing en de magazijnbeheer staan op de agenda bij Kopu om uit te rollen.