Wij zijn ERP|OPEN

dé beste implementatiespecialist van Nederland

Uw oplossing voor een efficiënte werkdag

Onze klanten

VluchtelingenWerk

ERP|OPEN is gevraagd de jarenlange ervaringen en expertise in Odoo in te zetten om mee te denken in de verschillende inrichtingscenario’s, opleiding en training van medewerkers en mee te werken aan de regionale uitrol. Op structurele basis bieden onze consultants de juiste begeleiding voor een succesvolle implementatie.


Meer weten over VluchtelingenWerk

Formfutura

Waar Formfutura eerder gebruik maakte van een standaard e-commerce platform kiezen zij nu voor een moderne open source online winkel. Naast dat de nieuwe webshop in Odoo eenvoudig in gebruik is. Is het ook bijzonder dat deze volledig geïntegreerd is met de modules boekhouding, voorraadbeheer, verkoop en inkoop. 

Lees meer over Formfutura

Kabeldirect

Kabeldirect is een snelgroeiende webwinkel met een groot assortiment op het gebied van kabels en aansluit-accessoires voor consumenten en MKB. Doordat de webshop een fikse groei doormaakte kwam Kabeldirect voor de uitdaging te staan met dezelfde bezetting steeds meer orders te verwerken. ERP|OPEN introduceerde Odoo bij Kabeldirect, een ERP oplossing die zich eenvoudig laat koppelen aan een Magento webshop.


Meer weten over Kabeldirect

iBood

iBOOD, aanbieder van scherp geprijsde elektronica, gadgets, sport en lifestyle producten, maakte de laatste jaren een enorme groei door. De van oorsprong Amsterdamse webwinkel zocht daarom een schaalbare en betrouwbare ERP oplossing dat kon meegroeien met de organisatie. ERP|OPEN integreerde alle kernactiviteiten in één oplossing met behulp van Odoo. 

Lees meer over iBood

Wolplein

Breien en Haken begint bij Wolplein.nl. De voordelige webwinkel met ruim 6000 soorten wol, garen, haakkatoen, naalden, breipatronen. De historie van deze webwinkel begint vanuit een fysieke winkel. Sinds de lancering van wolplein.nl was de webwinkel op zoek naar flexibele, web gebaseerde business software die vanuit inkoop, verkoop, voorraad ook de financiële administratie ondersteunt. 

Meer over Wolplein en ERP|OPEN

Capitar IT Group

Capitar IT Group is reeds 20 jaar actief binnen de markt van Informatie Technologie. Capitar levert diensten die het moderne werken ondersteunen, met een focus op bedrijfskritische informatie en communicatie. Capitar wil flexibel maar bovenal proactief inspelen op de huidige cloudgedachte en hiermee de klant voorzien in al zijn IT-behoeften.

Benieuwd wat ERP|OPEN bij Capitar doet?

Peter van Ginkel

Peter van Ginkel is al jarenlang de betrouwbare partner van kunstenaars in het leveren van kwalitatief hoogstaande kunstenaarsbenodigdheden. Door de toepassing van de juiste strategie en ervaring heeft ERP|OPEN zich opgesteld als de juiste partner op zowel functioneel als technische vlak voor een bedrijfsbrede uitrol van Odoo.   


Weten wat we bij Peter van Ginkel hebben gerealiseerd?

Kopu

Binnen de uitgebreide collectie op Kopu.nl slaag je altijd, of je nu op zoek bent naar een dekbedovertrek, tuinkussens, een parasol of unieke sierkussens. Kopu.nl was één van de allereerste Odoo gebruikers. ERP|OPEN begeleide in de juiste migratiestrategie naar de nieuwe versie van Odoo. 


Onze Odoo case bij Kopu

Claresco Groep

Claresco is een organisatie in de ICT dienstverlening. Vier verschillende businessunits, met daarin 50 medewerkers, houden zich dagelijks bezig met diverse web gebaseerde oplossingen voor hun eindklanten. ERP|OPEN heeft naast de implementatie en training van mederwerkers, ook gewenste functionaliteit gemaakt op basis van standaard Odoo apps.  


Nieuwsgierig naar onze Odoo oplossing bij Claresco

Ontdek wat ERP|OPEN voor uw organisatie kan betekenen.

Neem contact op

Laat ons u informeren, wij delen graag onze ervaring en kennis met u.