Odoo & Standaard business intelligence van iqbs

iBood

Maatwerk i.c.m. standaard software

iBood

iBood

De van oorsprong Amsterdamse webwinkel iBOOD is in Europa de grootste online aanbieder, met telkens één product per dag. Deze aanbieding is dan maximaal 24 uur en in een beperkte oplage beschikbaar. De verkoop start dagelijks om 0.00 uur en de bezoeker weet van te voren niet welk product er aangeboden wordt. Dit e-commerce platform verwerkt dagelijks grote volumes aan mutaties.

Een sterk groeiende backoffice

iBOOD zocht een nieuw ERP pakket dat flexibel kon meegroeien met de organisatie. De wens was om alle kernactiviteiten te integreren in één oplossing. Na de vergelijking van diverse alternatieven viel de keuze op Odoo. De uitdaging bij iBOOD was om de op maat gemaakte website te integreren met Odoo als backoffice. Dit moderne en flexibele platform was nodig om de potentiële groei in verkoopaantallen en marktgroei aan te kunnen.

Modulaire uitrol

Bij iBOOD is heel bewust gekozen voor een conceptuele aanpak. Vanuit een stabiele basis de uitrol binnen de organisatie gepland en weloverwogen aan te vliegen. Hierdoor hebben alle betrokkenen en gebruikers de rust het nieuwe systeem op het juiste tempo te adopteren.