NEEM NU CONTACT OP!

Neem nu contact op!

Wilt u een demonstratie of gewoon meer informatie over ERP | Open? 

Neem dan voor een vrijblijvend advies direct contact met ons op. 

ERP | OPEN LOST HET OP


Begeleiding

Wij kijken graag samen met u of Odoo de gewenste functionaliteit ondersteunt.  Maatwerk is altijd een heet hangijzer in een scope, doormiddel van onze expertise proberen we dit te voorkomen door proces te optimaliseren.
Vraag direct een gratis demo aan..


Implementatie

Inrichting van Odoo in ondergeschikt aan het krijgen van een goed advies omtrent geintegreerd werken. Dat is wat u van ons als partner mag verwachten. Uitganspunt van ERP | OPEN is binnen de standaarden van Odoo te blijven, maar wanneer gewenst kunnen we doormiddel van maatwerk Odoo aan uw wensen aanpassen. 


Beheer

We kijken graag met u naar de diverse mogelijkheden voor ondersteuning en support. Geen standaard contract, maar klantspecifiek

Referenties

ERP | OPEN de Nederlandse implementatiepartner van Odoo

Odoo is het nieuwe (E)commerce OpenErp platform. Onbeperkte mogelijkheden binnen een suite van beschikbare apps, waar wij een optimale balans van gebruikersgemak en het juiste functionele niveau realiseren.

CLOUD ZOALS HET BEDOELD IS

100% Cloud

Maakt u al optimaal gebruik van de mogelijkheden die 'de cloud' u biedt? Odoo is een 100% beheer(s)bare cloudoplossing die integreert met uw bestaande beheersystemen.

Veilig

Veiligheid is onze eerste prioriteit. Odoo is beveiligd volgens de strengste standaarden.
Als zakelijke klant ontvangt u jaarlijks rapportages van onafhankelijke audits op opzet, bestaan en werking van ons informatiebeveiligingsbeleid.

Flexibel

Digitaal vergaderen ligt nu binnen ieders handbereik: Odoo is namelijk beschikbaar op ieder apparaat met een browser. Zo kunt u zelfs met een smartphone de vergadering volgen en desgewenst 'real-time' zien welke aantekeningen, taken en besluiten worden vastgelegd.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent Odoo?

Schrijft u zich hier in voor onze nieuwsbrief