erpopen whitepaper downloaden

Glober

Een volledig geautomatiseerd productieproces

Glober

Glober B.V.

Glober zorgt als fabrikant van kwalitatief hoogwaardige koffers voor maatwerk. De koffers worden volgens klantspecificatie vervaardigd, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Ervaring en kennis worden op projectbasis ingezet om tot een optimale oplossing van de vraag te komen.

Eén integrale oplossing

Glober was op zoek naar bedrijfssoftware die hun verouderde werkwijze beter kon ondersteunen. Flexibel, modern, webgebaseerd en beheersbaar waren een aantal belangrijke randvoorwaarden. Odoo heeft bewezen volwaardige bedrijfssoftware te zijn.

Van klantinformatie, offerte stadia, salesorders, verschillende magazijn locaties, materiaallijsten(BOM) tot de financiële administratie. Al deze processtappen zijn in Odoo herenigd in een integrale oplossing.  

Betere grip op de voorraad

Odoo heeft Glober in staat gesteld sneller naar een daadwerkelijke productie van het eindproduct toe te kunnen. Dus sneller te leveren en een betere grip op de voorraad te hebben. Digitaal communiceren met opdrachtgevers en leveranciers is hierbij een standaard functionaliteit. Door de totale administratie in 1 applicatie te vangen, stelt Odoo diverse rapportagemogelijkheden beschikbaar.