iBood

Maatwerk i.c.m. standaard software

iBood

iBood
Maatwerk i.c.m. standaard software
Een totaalaanbod van één product per dag. Dat is wat webwinkel iBood zijn klanten biedt. De verkoop start om middennacht en duurt precies 24 uur, tenzij het product eerder is uitverkocht. Dit e-commerce platform verwerkt dagelijks grote volumes aan mutaties.
Een groeiende backoffice
iBood was op zoek naar een nieuw pakket dat flexibel mee kon groeien met de organisatie. De wens was om alle kernactiviteiten te integreren in één oplossing. Na de vergelijking van diverse alternatieven viel de keuze op Odoo. De uitdaging bij iBood was om de op maat gemaakte website te integreren met Odoo als backoffice. Dit moderne en flexibele platform was nodig om de potentiële groei in verkoopaantallen en marktgroei aan te kunnen.
Multi-company database
Ook heeft ERP | OPEN de financiële inrichting van Odoo verzorgd. Zo hielpen we bij het opzetten van een multi-company database om te zorgen dat iBood meerdere bedrijven kan voeren vanuit één financiële administratie. De consultants van ERP | OPEN zorgden voor advies en inrichting. 
Modulaire uitrol
Bij iBood is heel bewust gekozen voor een conceptuele aanpak. Vanuit een stabiele basis de uitrol binnen de organisatie gepland en weloverwogen aan te vliegen. Hierdoor hebben alle betrokkenen en gebruikers de rust het nieuwe systeem op het juiste tempo te adopteren.