erpopen whitepaper downloaden

JOIN THE TEAM

Kom ons team versterken

Vacature

Functionele logistieke consultant Odoo

ERP|OPEN is al 15 jaar actief binnen de ERP implementatie branche. Bij uiteenlopende branches hebben wij onze kennis opgebouwd om dagelijks aan onze opdrachtgevers toegevoegde waarde te leveren.


Functie wensen:

Wij zoeken kandidaten met een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Informatie-, Bedrijfs- of Bestuurskunde. Bekend met ERP systemen zoals bijv. Exact, Dynamics, etc. met voorkeur in Odoo. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten: met een dienstverlenende, klantvriendelijke en flexibele instelling. Je bent integer, humoristisch en hebt een duidelijk verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt je rijbewijs en een uitstekende uitdrukkingsvaardigheid in Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Wij denken aan een Consultant met de volgende eigenschappen: ambitieus, analytisch en een gedreven professional. Iemand die zelfstandig kan werken maar ook een teamplayer is.


Functie eisen:

  • Bekend met verschillende bedrijfsprocessen;
  • Inventariseren van eisen en beschrijven gewenste processen van de klant;
  • Eisen en processen vertalen naar Odoo(het ERP ontwerp maken);
  • ERP configureren
  • Trainen van eindgebruikers
     

De functionele gebieden waar je actief in kunt zijn: CRM, marketing, HRM, warehouse & distribution, manufacturing, project management en/of e-commerce. Ben je enthousiast? Dan willlen wij graag met je kennismaken en neem contact op met Rene Kamp via rkamp@erpopen.nl.