erpopen whitepaper downloaden

Capitar IT Group

Grootgebruiker van Odoo Apps

Capitar IT Group

Volledige uitrol van Odoo Apps

Capitar IT Group is reeds 20 jaar actief binnen de markt van Informatie Technologie. Capitar levert diensten die het moderne werken ondersteunen, met een focus op bedrijfskritische informatie en communicatie. Capitar wil flexibel maar bovenal proactief inspelen op de huidige cloudgedachte en hiermee de klant voorzien in al zijn IT-behoeften. 

Odoo 9

Voor het servicen van een groot aantal opdrachtgevers zocht Capitar naar bedrijfssoftware die aansluit bij zowel het moderne werken als bij het gemak en de ervaring voor de eindgebruiker. Vanuit een verouderde manier van werken waarbij veel systemen aan elkaar gekoppeld zijn, ontstond de behoefte om meer ge├»ntegreerd te gaan werken. ERP|OPEN introduceerde in 2015 Odoo 9. Een moderne, toepasbare, schaalbare en effectieve oplossing die volledig voldoet aan de normen van Capitar. 

Odoo standaard software en maatwerk

Met de juiste strategie en aanpak van ERP|OPEN is gekozen voor een volledige standaard uitrol van Odoo, met slechts een enkele kleine aanpassing in de vorm van maatwerk. Capitar maakt dagelijks gebruik van de volgende Odoo apps:


Bent u ook een dienstverlenende organisatie en benieuwd naar het succesverhaal van Capitar? Laat het ons weten en wij informeren u over de mogelijkheden van Odoo.
 

Neem contact op