erpopen whitepaper downloaden

ERP|OPEN BLOG

Wij delen graag onze kennis met u

Onze laatste Odoo posts

Accounting App

Stop met het automatisch vastleggen van transacties! Maak eenvoudig boekingen en beheer al uw financiële activiteiten op één plek. Doe meer in minder tijd en leer eenvoudig boekhouden: ontdek de accounting app

CRM App

Maak automatisch leads van e-mails en van je website bezoekers. Beoordeel deze en converteer ze eenvoudig naar prospects, klanten, offertes en orders. ERP|OPEN introduceert klantbeheer op de meest eenvoudige en effectieve wijze: ontdek de CRM app

Odoo NL 2016 - Hét Odoo event van NL

Op 31 mei 2016 biedt Odoo Netwerk Nederland u de perfecte kans om de mogelijkheden van Odoo te ontdekken. Odoo NL 2016 is het evenement voor iedereen die zijn bedrijfsprocessen wil optimaliseren. Als Odoo Gold Partner bieden wij u een gratis ticket. Op Odoo NL 2016 zult u de mogelijkheden van Odoo voor uw business ontdekken. 

Uw gratis ticket voor Meet Magento

Op 12 & 13 mei is het zover, de achtste editie van Meet Magento vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht. Kom op 13 mei langs in onze stand en maak kennis met de knappe koppen achter ERP|OPEN. Ook als u wilt bijpraten of een technische vraag hebt staan wij voor u klaar. Wij mogen 5 gratis tickets weggeven aan onze relaties en/of klanten. En nodigen u graag uit voor een inspirerende dag met meer dan 50 sprekers over marketing, innovatie branding en ontwikkeling in en op Magento. Interesse? Neem contact op en laat je gegevens achter. Dit aanbod geldt alleen voor de eerste 5 aanvragen. Wees er snel bij.

BI & ERP: voor een optimale bedrijfsvoering (whitepaper)

ERP en BI; twee oplossingen die een belangrijke rol spelen bij de optimalisatie van uw werkprocessen. Voor middelgrote bedrijven biedt deze combinatie een oplossing om het gehele bedrijfsproces overzichtelijker te maken en snel managementinformatie te produceren. 

Odoo kent een zeer beperkte rapportagemogelijkheid en het overhalen van Odoo gegevens naar tools zoals Excel is een moeilijk en tijdrovend karwei. 

De oplossing: iqbs BI voor Odoo

Deze business intelligence oplossing van iqbs is gemakkelijk in het gebruik, in enkele dagen geïmplementeerd en super flexibel. Download het whitepaper en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Download hier de whitepaper. 

Nieuwe samenwerking: Quby

Een mooie nieuwe samenwerking voor ERP|OPEN: Quby is de organisatie achter de innovatie oplossing Toon, de slimme thermostaat die huishoudens in staat stelt om slim met energie om te gaan en op afstand te kunnen bedienen. Quby is als organisatie de afgelopen jaren enorm gegroeid. Door toetreding op diverse internationale markten was een webgebaseerde oplossing al snel een vereiste. Daarnaast wilde Quby graag een basisoplossing die wel de mogelijkheid heeft om zelf zaken, waar nodig, aan te passen. De behoefte om veel bedrijfsprocessen naar een standaard oplossing zou de grootste uitdaging zijn, dus een professionele partner die kennis heeft van voornamelijk de bedrijfskundige kant, was een absolute must. Er is gekozen om Odoo in te zetten voor inkoop, verkoop en financieel als basis. Fase 2 zal zich voornamelijk richten op de secundaire processen binnen Quby.

Business Software Event in Den Bosch

ERP|OPEN is 1 december a.s. aanwezig op het Business software event van het jaar. Om optimaal te kunnen presteren in de industrie is goede business software een onmisbaar strategisch en operationeel instrument. Thema: Connectivity for Smart Industry.  Wij geven u graag nieuwe inzichten, handvatten en antwoorden!

Lees meer

Odoo Online 2015 Summer Release

Minder dan een jaar na de release van Odoo versie 8 en een paar weken nadat Odoo versie 9 werd geïntroduceerd bij het grote publiek, kondigt Odoo de Online 2015 Summer Release aan. De meer dan 100 verbeteringen die in versie 8 zijn aangebracht dragen bij aan een grotere gebruiksvriendelijkheid en de inzet van nieuwe functionaliteiten. 

Lees meer... 

Liveblog Odoo Experience 2015

Uiteraard is ERP|OPEN 3, 4 en 5 juni aanwezig op de Odoo Experience 2015 in Brussel. Voor iedereen die hier niet aanwezig kan zijn maar toch het laatste nieuws op het gebied van Odoo wil volgen: wij houden u de komende dagen live op de hoogte van alle ontwikkelingen. Volg ons liveblog via Twitter: @ERPOPEN

Download het ERP|OPEN whitepaper

Met ruim twee miljoen gebruikers, meer dan 4.500 open source business apps en ongeveer 1.500 ontwikkelaars biedt Odoo een volledig pakket van zakelijke apps die bij de behoeften van uw bedrijf past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Odoo voor uw organisatie? Download het ERP|OPEN whitepaper met de voordelen van Odoo en het ERP|OPEN implementatie stappenplan. 

Download whitepaper

Maak kennis met Odoo - gratis seminar

Effectief relatiemanagement, real-time inzicht in de inkomsten en uitgaven of uitgebreid projectmanagement. Odoo is werkelijk in alle markten thuis. Én betaalbaar. Nieuwsgierig wat Odoo voor uw organisatie kan betekenen? Wij verzorgen praktische workshops over de vele mogelijkheden die Odoo biedt. Wij nodigen u op 2 april uit voor een gratis en vrijblijvende demonstratie van Odoo – Business Apps op basis van Open Source waarin voorkant (website & shop) en backoffice in één omgeving te beheren zijn. 

Schrijf u nu in! 

Odoo2U Event - 5 maart 2015

Na het succes van vorig jaar, komt Odoo, de marktleider in open source bedrijfssoftware, terug naar Nederland. Op donderdag 5 maart neemt Brenno de Winter u mee in de wereld van ERP/CRM Software.  

Effectief relatiemanagement, real-time inzicht in de inkomsten en uitgaven of uitgebreid projectmanagement. Odoo is werkelijk in alle markten thuis. Tegelijkertijd is Odoo betaalbaar. Nieuwsgierig? Op donderdagmiddag 5 maart 2015 bent u van harte welkom bij de bijeenkomst in het Tolhuis in Amsterdam. 

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven vindt u hier. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!   

Nieuwe site

Vandaag lanceert ERP|OPEN haar nieuwe website! Er is flink gesleuteld aan inhoud, vorm en vindbaarheid. Zo vindt u binnen enkele muisklikken onze oplossingen die taken versnellen, processen verbeteren en inzicht scheppen.

Wij informeren op dit blog graag over het laatste nieuws op het gebied van Odoo, onze lopende projecten en referentieprojecten. Wilt u op de hoogte blijven via de mail? Schrijft u zich hier in voor onze nieuwsbrief.

Cloud ERP

Volgens IT-dienstverlener PwC zal de omzet uit cloud-ERP komend jaar verdubbelen. Cloud-ERP laat lokaal geïnstalleerde ERP-systemen op basis van een licentiemodel hiermee ver achter zich liggen. Het feit dat ERP uit de cloud zo snel aan populariteit wint heeft volgens PwC een aantal redenen. Zo moeten bedrijven sneller kunnen inspelen op nieuwe businessmodellen en/of eisen van klanten. Hiervoor kiezen zij vaak flexibele ERP-clouddiensten bovenop hun traditionele ERP. Het volledige rapport “Beyond ERP: New technology, new options” is hier gratis te bekijken.
Lees meer…

Wereldwijde referenties

Volledig geïntegreerde en gebruiksvriendelijke software van ODOO heeft iedereen iets te bieden, ook voor The World Wide Fund for Nature (WNF). Op het eerste oog hebben eucalyptusbomen en Odoo niet veel met elkaar gemeen. Maar in de Democratische Republiek Congo waren zij belangrijke partners. Odoo heeft een samenwerking tussen hen tot een succes gemaakt.
WNF had behoefte aan een professionele, goed functionerende en eenvoudige oplossingen om hun processen te regelen en vast te leggen. De standaard Odoo functionaliteit met een aangepaste agrarische overlay was voor het WNF de perfecte pasvorm om aan hun behoeften te voldoen. Hij vervulde ook al hun andere eisen. Zo zocht het WNF een open source oplossing met lage kosten alsmede de mogelijkheid om eenvoudig uit te bouwen en te integreren met toekomstige modules. ODOO was de beste oplossingen. Dit succesvolle project was hiermee in staat om de trage rapportages en gegevensstromen voor het WNF te optimaliseren
Lees meer…